субота, 06 травня 2017 16:10

У момент судового засідання по Януковичу Луценко перебував на відпочинку

У момент судового засідання по Януковичу Луценко перебував на відпочинку
У момент судового засідання по Януковичу Луценко перебував на відпочинку. Фото: 112.ua

Політолог Валентин Гладких розповів, чим займався генеральний прокурор України Юрій Луценко в той час, коли йшло судове засідання у справі Януковича і стало відомо, що Інтерпол зняв з міжнародного розшуку Януковича і його оточення. Про це експерт пише на сторінці в Фейсбук.

"28 квітня Юрій та Ірина Луценко рейсом турецьких авіаліній з пересадкою в Стамбулі полетіли в Кейптаун" - повідомляє Гладких.

Експерт звертає увагу на фарс генеральної прокуратури, яка випустила офіційне відеозвернення Юрія Луценка, в той момент, коли генпрокурор знаходився в Південно-Африканській Республіці.

"До речі, з огляду на вищесказане, треба розуміти, що на цьому тижні особисто взяти участь в судовому засіданні по "справі Януковича" Юрій Віталійович міг хіба що в режимі відеоконференції з Кейптауна в плавках, ластах і з рушницею для підводного полювання або з екзотичним коктейлем в руках - справжній мисливець на велику рибу!"- зазначає політолог.

Експерт також висловив думку щодо професіоналізму як Генерального прокурора, так і роботи всієї прокуратури під керівництвом Юрія Луценка.

"Хто знає, може для того щоб відпочивати в ПАР Генпрокурору якраз і треба розвалювати кримінальні справи і створювати всі можливі і неможливі підстави для оскарження вироків в ЄСПЛ? Хотілося б, почути відповідь не тільки від Юрія Віталійовича по його поверненню в Україну, а й від парламенту і Президента, яким, здається, пора дати тверезу оцінку року "роботи" Луценко на посаді керівника ГПУ" - підкреслив експерт.

Зараз ви читаєте новину «У момент судового засідання по Януковичу Луценко перебував на відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути