четвер, 10 березня 2022 07:36

Спецтема: Війна Росії проти України

У Мелітополі окупанти роздають листівки з пропагандою від Путіна

У Мелітополі окупанти роздають пропагандистські листівки, в яких закликають українських військових "скласти зброю і йти додому".

У агітлистівках Росію називають гарантом безпеки та миру, пише Радіо Свобода.

"Шановні мелітопольці. Росія не воює з українським народом. Влада належить народові, а не київській хунті. Росія гарантує вам мир та безпеку. Цивільному населенню країни нічого не загрожує", - звертаються пропагандисти до мешканців окупованого Мелітополя.

Окупанти радять містянам дотримуватися правил поведінки з російськими терористами, а також читати телеграм-канали кремлівських пропагандистів. Напад Росії називають "визвольною місією" і запевняють, що російська армія не стріляє по мирному населенню.

Ще одна листівка містить звернення Путіна до українців. В ній ідеться про "самозахист Росії", "неонацистів" і заклик "до взаємодії". Путін закликає українських військовослужбовців "не виконувати злочинних наказів", а "скласти зброю та йти додому". Обіцяють "безперешкодне повернення додому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тушку російського пропагандиста оголосили винагороду

"Ці листівки роздають людям, вони їх вішають на дошки оголошень. У них є люди, які виходять, агітують, спілкуються. Один із мешканців міста Мелітополь також розповідав, що їм кажуть, мовляв, ми вам всі кредити пробачимо", - прокоментував ситуацію речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник ЗСУ Іван Арєф'єв.

Автор: Схеми. Корупція в деталях
  Окупанти радять містянам дотримуватися правил поведінки з російськими терористами, а також читати телеграм-канали кремлівських пропагандистів
Окупанти радять містянам дотримуватися правил поведінки з російськими терористами, а також читати телеграм-канали кремлівських пропагандистів

Канали "Вечір з Володимиром Соловйовим" і "Soloviev LIVE" на YouTube заблокували. Іншого YouTube-каналу російського пропагандиста Володимира Соловйова більше не нема: "Вечір із Володимиром Соловйовим" заблокували після "Soloviev LIVE".

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі окупанти роздають листівки з пропагандою від Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути