вівторок, 23 липня 2013 10:28

У Львові з'явилася нова "територія щасливого дитинства"
6

20 липня у центральному парку ім. І. Франка відкрилося найбільше дитяче містечко. Проект унікальний за своїм розмахом: дванадцять ігрових елементів і шість допоміжних модулів для дітей різного віку.

Сучасний дитячий ігровий комплекс зроблений з екологічно чистих матеріалів - натурального дерева та металу. На його великій території малюки можуть покататися на гойдалках і каруселях, пограти в затишному будиночку та дерев'яній веселій корівці. Для дітей старшого віку - гірки "Чотири вежі", "Тотоша" та міні-комплекс для активних ігор "Чемпіон". Не забули тут і про найменших - для них створено пісочний дворик "Кораблик".

У день відкриття у львівському дитячому містечку було світло й яскраво не тільки від сонця і різнобарвних повітряних куль, а й від дитячих посмішок. Малюки із задоволенням брали участь у захоплюючих конкурсах, за що кожен отримав подарунок. Директор ЛКП "Зелений Львів" Богдан Москвяк подякував організаторам заходу за любов до дітей, турботу про їхній здоровий спосіб життя і, звичайно ж, за чудовий подарунок місту.

Представник організатора дитячого проекту, директор з маркетингу ПАТ "Бель Шостка Україна" П'єр Берніго зазначив: "Для нас вже стало доброю традицією дарувати дітям радість, здоров'я і відмінний настрій. Ми впевнені, що наше нове дитяче містечко стане найприємнішим і найпопулярнішим місцем відпочинку щасливих львівських сімей".

Дитячі майданчики "Весела Корівка" у Львові - далеко не перший подібний проект компанії "Бель Шостка Україна". Раніше дитячі майданчики з'явилися в Одесі, Києві, Харкові, Шостці, Дніпропетровську, Севастополі та Донецьку.

Запрошуємо всіх маленьких львів'ян та їхніх батьків відвідати "територію щасливого дитинства", де вони отримають надзвичайний заряд позитивних емоцій, можливість насолодитися активним відпочинком і знайдуть нових друзів.

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові з'явилася нова "територія щасливого дитинства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути