середа, 09 січня 2013 18:58

У Львові встановили унікальну скляну 4-метрову Різдвяну зірку

На святі пампуха, яке проходить у Львові у різдвяний період, презентували величезну Різдвяну зірку. Її висота 4 метри. Встановлена вона на головній сцені фестивалю.

"Різдвяна зірка є головним атрибутом святкування українського Різдва, - розповів директор фестивалю Андрій Сидор. - Відступати від традицій ми не хотіли. Але хотіли здивувати самих львів'ян та гостей нашого міста. Тому і виникла ідея створити таку унікальну зірку. Майстри цілий тиждень працювали над нею".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'янам показали близько 60 різдвяних зірок

Зірка декорована склом червоного та білого кольору. Ріжки, яких вісім, прикрашені склом срібного кольору. Основний каркас виготовлений із дерева. Крім того, вона весь час обертається та світиться вночі. Участь в її виготовлені взяло близько десятка галицьких умільців-звіздарів.

"Щороку приїжджаю на Різдво саме до Львова, - розповіла киянка Валентина Бабич. - Бо саме тут є той колорит і відчуття Різдва. А ще тут можна скуштувати смачних пампухів. Більше ніде таких не їла. А сама атмосфера Різдва, це дійсно щось. Особливо мене вражають Різдвяні зірки. Майстри вкладають усю свою майстерність та творчість, щоб створити унікальні шедеври".

Зараз ви читаєте новину «У Львові встановили унікальну скляну 4-метрову Різдвяну зірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути