Ексклюзиви
субота, 10 травня 2008 15:37

У Львові триває ярмарок дитячої літератури

Впродовж трьох днів у місцевому Палаці мистецтв понад шістдесят українських видавництв продають свої книги. Щоправда від звичайного книжкового базару цей ярмарок відрізняється спеціальними цікавими презентаціями, які проводять в ігровій формі. А ще під час форуму видавці, влада, автори книг та експерти шукають способів навчити малечу любити і відчувати потребу в читанні.

Казкову "рукавичку" привезли до Львова українські видавці. Усі персонажі їхніх оповідань та казок – наче у "рукавичці" з української казки. Книги понад шістдесяти видавництв ледь розмістили на стелажах двох поверхів Палацу мистецтв. Маленькі читачі шукають серед книжок своїх уже давно знайомих героїв та знаходять нових.

Промоція книги допомагає їй перемогти у конкуренції за дитячі мрії про комп"ютери та серіали. Батьки за один день закуповують десятки книг для своєї малечі, а організатори форуму за допомогою ігор та забав привчають дітей до читання.

Книга – безцінна, кажуть підприємці, хоча за неї можна й поторгуватися. Роман Віктюк серед почесних гостей форуму. Каже, накупив книжок і для дітей, і для себе, і для колег із Москви.

Три дні на роздуми – саме стільки часу можна приходити малечі по улюблені казки та необхідні підручники. Організатори сподіваються, що вже завтра відвідувачів буде значно більше. І тоді ярмарок книги стане дійсно схожим на рукавичку, де місця вистачить і для героїв казок, і для їхніх читачів, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «У Львові триває ярмарок дитячої літератури ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути