середа, 16 грудня 2009 17:21

У Львові обстріляли заступника директора торгового дому

У Львові обстріляли заступника директора торгового дому

15 грудня біля під"їзду житлового будинку на вулиці Трильовського у Львові невідомі обстріляли 44-річного заступника гендиректора торгового дому, що займається міжнародними перевезеннями вуглекислоти.

Як повідомив начальник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук, нападників було двоє і вони скористалися пристроєм для стрільби пневматичними кулями.

"Потерпілий звернувся із заявою у Сихівський райвідділ міліції. Зараз проводяться слідчі дії з метою встановлення осіб нападників та мотивів нападу. Не виключено, що бізнесмена мали намір налякати, а не скоїти замах, адже зловмисники застосували пневматичну зброю, яка, на щастя, лише пошкодила одяг на потерпілому. За наявними фактами, розглядається версія хуліганських дій. Поки що кримінальна справа не порушувалась", - зауважив Д.Харчук.

Коментуючи скоєний на нього напад, заступник генерального директора ТОВ "Торговий дім КАРБОН-ДІОКСАЙД" Василь Грабінський повідомив, що пов"язує напад на нього виключно із "залякуванням з боку конкурентів".

"Інших мотивів нападу немає. Наша компанія займається міжнародними перевезеннями двоокису вуглецю, а монополістом на цьому ринку є ВАТ "Львівський хімічний завод", який має структуру ПП "Укртехгаз", що очолюється сином директора хімзаводу. А ми нещодавно вийшли на цей ринок", – сказав В.Грабінський.

Він повідомив, що нападники відкрили стрілянину по ньому біля багатоповерхівки, у якій він мешкає, у Сихівському житловому мікрорайоні Львова.

"О 8-й ранку я пішов на роботу і коли вийшов з під"їзду – почув постріли. На щастя, стріляли гумовими кулями. Зараз я перебуваю на лікарняному", - зазначив В.Грабінський.

Він наголосив на тому, що напад був заздалегідь спланований, адже двох підозрілих незнайомців вранці на сходах біля дверей його квартири бачив директор об"єднання співвласників будинку - "начальник нашого будинкового ЖЕКу, як ми його називаємо", і виставив їх з під"їзду на вулицю.

"Вони мене очікували біля під"їзду будинку, а коли я вийшов - почали стріляти. Не знаю, що ще вони хотіли вчинити, очікуючи на мене біля квартири", – наголосив В.Грабінський.

Нагадаємо, 14 грудня у Києві біля мосту Патона вбили відомого рейдера. Андрія Зайцева називають колишнім кримінальним авторитетом, членом групи, що займалася рейдерськими захопленнями.

У Дніпропетровську стріляли у заступника голови правління ЗАТ "Запорізький оліяжиркомбінат". Постраждалий був доставлений у лікарню у важкому стані.

Напередодні у Ялті біля будинку розстріляли місцевого бізнесмена 47-річного Вальтера Саркісяна. У чоловіка стріляли з "Браунінга" і всі поранення були смертельними.

Наприкінці листопада у Запоріжжі застрелено бізнесмена – власника магазина елітних годинників і подарунків "Валенсія".

11 грудня у Запоріжжі два вогнепальні поранення отримав директор Запорізької дирекції Українського державного підприємства поштового зв"язку (УДППЗ "Укрпошта") Олександр Насекан.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Львові обстріляли заступника директора торгового дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути