четвер, 21 червня 2012 20:31

У Львові мажора-вбивцю засудили на 5 років умовно

У Львові мажора-вбивцю засудили на 5 років умовно
21-річний Дмитро Попович на своєму авто вбив двох людей. Фото: gazeta.ua

Винуватця аварії зі смертельними наслідками для двох молодих чоловіків засудили на 5 років умовного відбування покарання.

Нагадаємо, 17 серпня 2011 року близько першої години ночі у Львові 21-річний Дмитро Попович спільно зі своїми 4 друзями їхали вулицею Стрийська у напрямку автовокзалу. За словами Дмитра, швидкість його авто становила понад 90 кілометрів на годину, хоча спідометр після аварії зафіксував 190. У цей час на зелене світло з-за повороту виїхав своїм авто Петро Стадник. Мерседес Дмитра розірвав "Форд" Петра на дві частини. Самого Петра розірвало навпіл, його товариш Володимир, що їхав на пасажирському сидінні, також загинув.

Дмитра засудили за статтею 286 ч. 3  - 5 років, які за ст. 75 Кримінального кодексу перевели на умовне відбування покарання. Причиною для використання статті 75 назвали відкриту форму туберкульозу.

"Цей мажор на всі слухання приходив із відкритим обличчям. Тобто він або намагався заразити усіх людей навколо себе, або просто купив справку, щоб відмазатися від терміну. Я підозрюю, що це йому вітчим придбав її", - розповів один із родичів загиблих.

Попович уже 7 разів мав проблеми із законом через порушення правил дорожнього руху. Під час аварії він не мав права керувати автомобілем, бо уже був позбавлений цього права через керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Свідки стверджували, що під час аварії Попович був під дією наркотиків.

Зауважимо, що вітчим Дмитра - впливова у місті людина, голова Правління ПАТ "Львівобленерго" Матвіїшин Володимир Євгенович.

Зараз ви читаєте новину «У Львові мажора-вбивцю засудили на 5 років умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути