Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 16:00

У Литві кіт приніс ув'язненому мобільний телефон

У Литві кіт приніс ув'язненому мобільний телефон

У литовському Паневежисі кіт приніс ув'язненому місцевої тюрми пакет з макаронами, в якому лежав мобільний телефон. Незвичайного кур'єра виявив співробітник поліції, який звернув увагу на тварину, що прийшла провідати арештанта, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на правоохоронні органи Паневежиса.

Кіт прийшов у двір виправної установи ввечері. На моніторі, на який виводиться зображення з камер відеоспостереження, його побачив черговий Відділення арештантської і конвою Бюро громадського порядку Головного комісаріату міської поліції. Як відзначає агентство, зазвичай поліцейські не звертають ніякої уваги на тварин, що заходять у двір тюрми, однак кіт-кур'єр поводився вельми незвично, чим і змусив представника правоохоронних органів придивитися до себе.

Справа в тому, що доглянута тварина прослідувала прямо в бік однієї з камер (в ній в'язні відбувають адміністративний арешт) і сіла під вікном приміщення. Мабуть, помітивши кота, ув'язнений висунув з вікна камери згорнуту в трубочку газету (для чого це було зроблено, не уточнюється). Кіт не злякався газети і залишився сидіти на місці, очікуючи подальших дій одержувача посилки.

Однак передати пакет з макаронами і мобільником тварині так і не вдалося - "поштаря" забрав черговий, що стежив за його діями. Поліцейський відібрав у кота пакет і знайшов у ньому посилку. Яким чином пакет був закріплений на тілі кота, агентство не вказує.

Про подальшу долю тварини нічого не повідомляється. Також невідомо, чи загрожують які-небудь санкції одержувачу мобільника.

Зараз ви читаєте новину «У Литві кіт приніс ув'язненому мобільний телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути