пʼятниця, 25 червня 2021 08:02

У липні не варто змінювати роботу й повертатися до колишніх - гороскоп

У липні не варто змінювати роботу й повертатися до колишніх - гороскоп
Покращите фігуру, якщо позбудетеся звички їсти уночі. Фото: pixabay.com

Липень змусить багато над чим задуматися. З'ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Підтримку шукайте в сім'ї, - говорить астрологиня. - На відміну від колег і знайомих, рідні не вестимуть подвійної гри. Не час іти до шлюбу. Соціальний статус ставитимете вище за особисті якості. Через це накоїте помилок. Не спішіть змінювати роботу. Згодом надійдуть набагато вигідніші пропозиції. У життя повернуться колишні коханні. Не погоджуйтеся відновити стосунки. Наступите на ті самі граблі. Відновити сили допоможе повноцінний сон. Покращите фігуру, якщо позбудетеся звички їсти вночі".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто купувати авто у кредит. Зробіть красивим дім. Навіть дрібнички додаватимуть інтер'єру шарму. Кохані будуть задоволені. Не ігноруйте печії та нудоти. Пролікуйте жовчний міхур.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Важко буде порозумітися з братами й сестрами. Не критикуйте і не вчіть жити. Їжте суниці. Забудете про жіночі хвороби, проблеми з серцем і нирками.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Складно йтиме діалог між невісткою і свекрухою, зятем і тещею. Не варто затримуватися в гостях надовго. Відмовтеся від засмаги. Краще більше плавати.

Рак (22 червня - 22 липня)

Коханим ваша поведінка здаватиметься дивною. Утримайтеся від сварок. Побалуйте себе смачненьким. Фігурі це не зашкодить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп: чому остання п'ятниця червня така особлива

Лев (23 липня - 23 серпня)

Часу на побачення забракне. Доведеться допомагати батькам на дачі. Можливі проблеми з гемоглобіном. Їжте більше м'яса, риби та ягід.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкриється друге дихання. Не засмучуйтеся, якщо довго нічого не вдавалося. Ваша праця принесе гарні плоди. Попереду - злет. Упевнено рухайтеся до мети.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Якщо хочете зблизитися з дітьми, візьміть їх на риболовлю. Відкладіть операції на зубах і кістках. Важкий буде післяопераційний період.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Від вечірніх прогулянок відмовтеся. Можете наговорити зайвого незнайомцям і спровокувати бійку. Будьте обережні біля мангалу, аби не обпектися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вашу працю оцінять гідно. Не ховайтеся за спинами колег. Зможете повести колектив уперед. Це час прориву та великих можливостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із вересня дітей у школах годуватимуть по-новому. Кухарі критикують меню

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Підтримайте самотніх сусідів. Людям бракує підтримки й доброго слова. Не варто купувати матрац. На ньому спатимете погано, прокидатиметеся втомленим.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Працюйте на повну силу. Нічого не даватиметься просто. Покращуйте інтер'єр у домі. Стороніться друзів, які використовують. Без них життя стане простішим і цікавішим.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відвідайте могили родичів. Реставруйте пам'ятники. Займайтеся улюбленими справами. Роботодавці помічатимуть ваші таланти.

21 червня розпочинається астрологічне літо. Ближче до вихідних почуватиметеся краще.

Зараз ви читаєте новину «У липні не варто змінювати роботу й повертатися до колишніх - гороскоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути