вівторок, 22 січня 2008 15:00

У Латвії клієнтів повій штрафуватимуть

Уряд Латвії схвалив поправки в законодавство, які вводять адміністративну та кримінальну відповідальність за покупку послуг сексуального характеру.

У випадку якщо нові правила вступлять в силу, клієнтам повій загрожують великі штрафи. Зокрема, за виклик повії додому житель республіки може бути оштрафований на суму до 500 лат (до тисячі доларів). Серйозніше будуть покарані ті, кого поліція зловить за негожим заняттям повторно.

Поправки також регламентують правила роботи для самих повій. Надавати інтимні послуги, відповідно до цих правил, дозволяється тільки в житлових приміщеннях, які при цьому розташовані на достатній відстані (не менше ста метрів) від державних установ, шкіл і церков.

Раніше влада Латвії зобов"язала повій періодично проходити медичне обстеження і заборонила їм виходити на роботу, якщо ті заразяться венеричними захворюваннями, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Латвії клієнтів повій штрафуватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути