середа, 11 грудня 2019 18:36

У "Кварталі" розповіли, як російський телеканал отримав права на трансляцію "Слуги народу"

У "Кварталі" розповіли, як російський телеканал отримав права на трансляцію "Слуги народу"
Права на серіал російському ТНТ передав дистриб'ютор "Кварталу 95". Фото: NewsUkr

Російський телеканал ТНТ отримав права на телетрансляцію серіалу "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі від шведської компанії Eccho Rights, яка є дистриб'ютором низки продуктів студії "Квартал 95".

"Eccho Rights володіє світовим правами на дистрибуцію деяких тайтлів бібліотеки "Квартал 95". Компанія продає на різні території, різні види прав: трансляція на ТБ, VOD-права і т. д.", - розповіли у прес-службі студії "Квартал 95".

Дистриб'ютор Eccho Rights ще з 2012 року представляє проекти "Кварталу" на ринках світу. Так шведська компанія після прем'єри першого сезону серіалу "Слуга народу" продала формат серіалу американської компанія FOX Studios, а сам серіал – найпопулярнішій онлайн-платформі світу – Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" на російському ТНТ: розповіли, чи буде дивитися Путін

"Крім того, формат серіалу або сам серіал були продані більш ніж в 20 країн, серед яких Франція, В'єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Сербія, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія, Грузія та Білорусь. Проект подивилися мільйони глядачів, як в Україні, так і за її межами", - додали в "Кварталі".

При цьому у студії не сказали на яких умовах буде вестися показ "Слуги народу" на російському телеканалі ТНТ та чи отримає "Квартал" роялті з цього показу.

11 грудня телеканал ТНТ вперше на російському телебаченні почне показ серіалу "Слуга народу". У Росії назвали серіал "оригінальною сатирою на сучасну політику і ставлення народу і влади в Україні".

"Слуга народу" — комедійний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Головну роль виконав тодішній комік, а нині президент Володимир Зеленський. Серіал має 3 сезони на 51 серію загалом.

Зараз ви читаєте новину «У "Кварталі" розповіли, як російський телеканал отримав права на трансляцію "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути