понеділок, 29 березня 2010 16:28

У Криму виявили самогонника з цілим арсеналом

У Криму виявили самогонника з цілим арсеналом

В ході проведення обшуків в рамках розслідування кримінальної справи співробітники Джанкойської податкової міліції виявили в смт. Червоногвардійське "підпільний" цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Як повідомили в прес-групі кримської податкової міліції, цех по розливу підробленої горілки організував один громадянин за місцем проживання свого знайомого. За попередніми даними, щодня на нелегальному горілчаному виробництві виготовлялося 300 півлітрових пляшок фальсифікату, які згодом реалізовувалися.

В результаті обшуку були виявлені і вилучені рідина з характерним запахом спирту в кількості 1890 л, 1680 пляшок горілчаного фальсифікату, пристосування для розливу алкоголю на загальну суму понад 56 тисяч гривень. Крім того, при обшуку були виявлені і вилучені пістолет "Вальтер", ствол якого забезпечений різьбою для встановлення глушника, саморобний пістолет в розібраному вигляді, 14 запалів для ручних гранат, 30 патронів калібру 7,62 мм, 46 різних патронів, 25 різних гільз, 78 капсулів, 500 гр. пороху, 2 глушники, 3 магазини для пістолетів, 2 сірникових коробки з сировиною рослинного походження (орієнтовно - марихуана).

В даний час проводяться заходи, направлені на встановлення каналів надходження спирту. З"ясовується також походження збройного арсеналу.

Обком

Зараз ви читаєте новину «У Криму виявили самогонника з цілим арсеналом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути