четвер, 11 лютого 2010 20:29

У Криму троє юнаків задушили відставного міліціонера

У Криму троє юнаків задушили відставного міліціонера
У Криму троє молодих людей убили старшого прапорщика міліції у відставці, який підробляв таксистом .

Про це повідомили у прес-службі кримського Управління МВС.

Убивство сталося наприкінці січня, на цьому тижні ветерана органів внутрішніх справ поховали.

Вночі 31 січня в Сімферополі до таксиста підійшли двоє нетверезих хлопців із проханням відвезти їх у сімферопольське село Мазанка. Клієнти заявили, що грошей з собою у них немає, розрахуються після приїзду, в заставу можуть віддати два мобільні телефони. Водій, повагавшись, погодився.

На одній з вулиць Мазанки хлопці попросили зупинити автомобіль, і почали бити таксиста. Той вирвався, його наздогнали і продовжили бити. Деякі жителі села бачили бійку, але вирішили не втручатися.

Водій просив не вбивати його, запропонувавши хлопцям забрати все, що вони хочуть. Молодики знайшли у таксиста 200 грн., розбитий під час бійки мобільний і документи, серед яких виявилося посвідчення ветерана міліції. Побачивши документ, хлопці розгубилися. Один із них звернувся по телефону за порадою до друга. Той сказав їм їхати до нього у Нижньогірський район.

Хлопці посадили таксиста на заднє сидіння машини, і за годину були у знайомого. Той запропонував убити відставного міліціонера, а його "Волгу" продати або розібрати на запчастині.

"Побитому сказали, що повезуть його до лікарні. Від`їхавши по бездоріжжю у бік Азова 300 метрів, машина забуксувала. Чоловік намагався втекти, його зловили і задушили", - сказано в повідомленні.

Автомобіль кинули.

"Гості" виїхали до Сімферополя, житель Нижньогірського району залишився у себе в селі.

Співробітники міліції розшукали таксиста, що бачив посадку пасажирів, у Мазанці встановили свідків побиття, залучили екстрасенсів, які вказали, в якому місці потрібно шукати машину. "Волга" залишалася в полі. Вбивці затримані.

У відставного міліціонера залишилися двоє синів, які минулого літа вступили до інститутів. Після смерті дружини він самостійно виховував хлопців, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму троє юнаків задушили відставного міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути