субота, 10 березня 2007 16:07

У Криму індійські студенти розпороли живіт місцевому підліткові

У лікарні Сімферополя з множинними ножовими пораненнями грудної клітки і живота 9 березня опинився неповнолітній студент Національної академії природоохоронного і курортного будівництва.

Він був учасником бійки між підлітками і студентами медінституту. Шестеро інших учасників одержали травми різної тяжкості.

За версією міліції, на березі річки відпочивала компанія місцевих підлітків. В цей час з лікарні на вулиці Тітова поверталися п"ятеро студентів Кримського медінституту, громадян Індії — четверо хлопців і дівчина. Виникла словесна перепалка.

За даними начальника ЦГЗ ГУ МВС в Криму Олександра Домбровського, підлітки, що випили, стали викрикувати "різні гидоти", після чого вони накинулися на іноземних студентів. Тоді індійці стали стріляти в них гумовими кулями з пневматичного пістолета "Магнум" і орудувати гострим медичним скальпелем.

Проте у батька неповнолітнього постраждалого така думка, що іноземці самі спровокували бійку. Нібито вони почали дратувати підлітків і вирішили продемонструвати свою зброю. Співробітники Київського райвідділу міліції м. Сімферополя називають бійку звичайним хуліганством, виключаючи конфлікт на міжнаціональному грунті, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «У Криму індійські студенти розпороли живіт місцевому підліткові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути