понеділок, 23 травня 2011 22:08

У Криму дворічний малюк у памперсі та босоніж вночі прийшов на АЗС

У Криму дворічний малюк у памперсі та босоніж вночі прийшов на АЗС

18 травня близько 22.00 до чергової частини сакської міліції зателефонував один з працівників автозаправки, розташованої на Євпаторійському шосе. Схвильований чоловік повідомив, що на територію АЗС прийшла маленька дитина в памперсі та босоніж.

Співробітники міліції виїхали на місце події, але, враховуючи, що хлопчик не розмовляє, зрозуміти, звідки прийшов малюк, на той момент було неможливим. Недбайлива матуся з'явилася тільки через декілька годин.

Прокинувшись серед ночі і побачивши, що дитяче ліжечко порожнє, вона почала телефонувати в міліцію. Під час перевірки було встановлено, що у свої 26 років жінка вже має трьох неповнолітніх дітей. Багатодітна мама ніде не працює, батько дітей нещодавно заарештований за скоєння розбійного нападу та утримується в СІЗО.

Як пояснила жінка, поклавши хлопчика, вона міцно заснула, не подбавши перед цим зачинити вхідні двері. Ось малюк і відправився на прогулянку.

Відносно матері, яка не справляється зі своїми батьківськими обов'язками, складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП, санкція якої передбачає виплату штрафу від 17 до 51 гривень

Зараз ви читаєте новину «У Криму дворічний малюк у памперсі та босоніж вночі прийшов на АЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути