Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 15:27

У країнах СНД тепер здаються в оренду квартири за секс-послуги

До Росії дійшла "мода" на оплату за оренду квартири сексом замість грошей.

Раніше подібна практика застосовувалася, наприклад, у Франції. У газетах все частіше почали з"являтися оголошення подібного характеру: "Здам квартиру безкоштовно дівчині до 26 років. Секс двічі в місяць".

Сontre services - здача квартир не за гроші, а за певні послуги - існувала у Франції досить давно. Як правило, господарі житла вимагають замість орендної плати допомогу вдома: прання, прибирання і так далі. Іноді велелюбні господарі пропонують розплачуватися за житло сексуальними послугами.

За даними французького видання Liberation, наразі кількість подібних пропозицій складає велику частину від всіх оголошень про здачу квартир без орендної плати. Експерти бачать причину цієї тенденції в кризі на французькому ринку житла, рівного якому не було з 1940-го року. Більше всього від високої орендної плати страждають студенти.

Як пише видання, нещодавно у Франції вийшла книга "Моє дороге навчання", автор якого, Лаура Д., розповідає про те, що в студентський час їй доводилося оплачувати ренту за житло сексуальними послугами. У іншому випадку оплата за квартиру "з"їдала" б близько 70% місячного бюджету 19-річної студентки.

Проте тепер "французька мода" на секс як плата прийшла і до Росії. Зараз в інтернеті, на російських сайтах з"являються подібні оголошення.

Зокрема, тридцятирічний Віктор пропонує "свою квартиру разом з собою молодій дівчині до 25 років". Як бонус пропонує харчування. "Потрібно пожити тиждень або великий термін, пиши, домовимося", - закінчує послання велелюбний москвич прекрасній незнайомці. Щоправда, де знаходиться квартира, Віктор не указує. Як правило, для зворотного зв"язку в подібних оголошеннях телефон не вказується, лише адреса електронної пошти.

Інше оголошення - від Кирила - сильно обмежено за часом. Він пропонував іногороднім дівчатам сумісне мешкання в двокімнатній квартирі, але в більш ніж конкретний період - з 17 по 23 березня. Зате в цей термін він обіцяє співмешканці подарунки, харчування і розваги. "Мені потрібний тільки секс", - щиросердо зізнається Кирил.

Його тезко здає двохкімнатну квартиру за секс-услуги біля метро "Водний стадіон". Віковий ценз у нього дещо вищий, ніж в більшості інших оголошень. Тридцятирічні жінки цілком підійдуть для сумісного мешкання.

А ось власник "однушки" в Кузьмінках, що підписався як "Анонім", вирішив підійти до справи раціональніше. Він пропонує здати квартиру за секс плюс 250 доларів. За московськими цінами - не дуже дорога плата.

Цікаво, що квартиранток, що оплачують житло інтимом, шукають власники не тільки дорогої столичної нерухомості. Господар квартири в центрі Ростова-на-Дону пропонує зняти його квартиру "дівчатам безкоштовно". "Від вас потрібний тільки інтим (або тільки оральний секс) 2-3 рази на тиждень", - скромно уточнює він.

Здають квартири за sex contre services і в Києві, Харкові, Красноярську і багатьох інших містах. "Ви можете жити від декількох днів до декількох тижнів, все залежить від того, наскільки ви будете привітні, привабливі і сексуальні", - свідчать тексти оголошень, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У країнах СНД тепер здаються в оренду квартири за секс-послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути