вівторок, 20 листопада 2007 08:18

У Кореї платитимуть за утримання від сексу

У Кореї платитимуть за утримання від сексу
Корейські учені підрахували, що за останнє десятиліття кількість чоловіків, які платять за секс, збільшилася майже удвічі. І зрозуміли, що потрібно знайти радикальне рішення цієї проблеми.

Сьогодні, не дивлячись на прийнятий в 2004 році закон про заборону проституції, в індустрії секс-розваг Південної Кореї працює близько мільйона чоловік. Тому зневірившись поліпшити моральну зовнішність своїх громадян заборонними нормами, власті країни пішли на парадоксальну міру: платити не за секс, а за те, що утримуєшся від нього.

Південнокорейське міністерство рівності статей пообіцяло щедре заохочення тим офісним працівникам, які відмовитися від запрошення повій на корпоративні вечірки або від відвідин будинків терпимості. А компаніям, чиї співробітники після корпоративних новорічних вечірок не відправляться в бордель, також вважаються грошові премії у розмірі більше 1000 доларів, повідомляє СПІД-ІНФО.

Зараз ви читаєте новину «У Кореї платитимуть за утримання від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути