вівторок, 01 червня 2010 14:32

У Кличка вже поспішають оскаржити нові тарифи Черновецького

У Кличка вже поспішають оскаржити нові тарифи Черновецького

До кінця цього тижня Блок Кличка має намір оскаржити у суді розпорядження Київської адміністрації N392 від 31 травня про підвищення тарифів на гаряче водопостачання і централізоване опалення в столиці.

Про це повідомили у прес-службі Блоку Кличка.

"Дане розпорядження є повністю незаконним, зважаючи на зміст постанови Кабінету міністрів, що регулює порядок визначення тарифів на гаряче й холодне водопостачання і водовідведення. Тож, нове розпорядження не відповідає нормативно-правовим актам вищої юридичної сили, а конкретно - постановам Кабінету міністрів", - наголошують у Блоці Кличка.

"Також необґрунтованим лишається і розмір плати, яку планують стягувати з киян. Окрім того, не усунено жодного недоліку, який був підставою для скасування судом попередніх аналогічних розпоряджень", - вважають в опозиційному блоці.

У зв'язку із цим, Блок Кличка збирається вимагати призупинення дії цього розпорядження та у подальшому - повного його скасування.

"Не так давно Анатолій Голубченко запевняв киян, що підвищення комунальних тарифів у столиці не буде. Та зважаючи на той факт, що міська влада так і не спромоглася закласти у бюджет столиці різницю на відшкодування у тарифах, вона діє звичним способом - наповнює дохідну частину бюджету, стягуючи додаткові кошти з киян", - заявили у Блоці Кличка.

Як відомо, Київська адміністрація підвищила тарифи на комунальні послуги гарячого водопостачання і централізованого опалення для населення Києва з 1 липня на 34% і 41% відповідно.

Також цим розпорядженням передбачене дворазове "приведення тарифів до економічно-обґрунтованого рівня" з 1 вересня та 1 листопада 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка вже поспішають оскаржити нові тарифи Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути