Ексклюзиви
понеділок, 02 лютого 2009 15:39

У Київському метро відбулася акція "Продай штани - купи жетон" (ФОТО)
5

1 лютого у Київському метрополітені відбувся флеш-моб під гаслом "Продай штани - купи жетон".

Близько 15 осіб зібралися біля станції метро Хрещатик, зняли із себе штани, обміняли їх на жетончики і спустилися в метро. Молоді люди пройшли довгим переходом до станції Майдан Незалежності, скандуючи при цьому "Продай штани - купи жетон".


"При вході нас спробували зупинити міліціонери, але ми проігнорували їх", - розповів один із організаторів акції Єгор Яковлєв.

Також учасники флеш-мобу роздали листівки із текстом "Ми вже оцінили перспективність нинішнього стану. Нам урізали зарплати, стипендії, пільги. Натомість підняли тарифи на проїзд. Чудова альтернатива! Але тепер доведеться продати штани для того, щоб оплатити за проїзд у транспорті. Це ми вам і пропонуємо! До весни вже недалеко!".

Таким чином члени молодіжної громадської організації Український спротив протестували проти підвищення тарифу на проїзд у столичній підземці.

Найбільше враження флеш-моб справив на молодь, яка стала мимовільним свідком акції. Пасажири із усмішкою сприйняли людей у нижній білизні. Пенсіонери ж крутили біля скроні, дивлячись на протестуючих.


Тим часом, Народний протест "Дістали!" у середу, 4 лютого, проведе Всеукраїнську акцію протесту, метою якої буде попередження влади про відповідальність за бездіяльність в період кризи і погіршення ситуації в країні.

"Учасники Народного протесту "Дістали!" призвали всіх, кого дістала ситуація, що погіршується, безвідповідальні дії влади, брехня політиків і повне ігнорування інтересів народу, приїхати в період з 12:00 до 15:00 до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Секретаріату Президента і місцевих адміністрацій в областях і просигналити.

Учасники руху мають намір передати попередження про початок тотального контролю над діями політиків і ініціацію залучення їх до відповідальності за дії/бездіяльність, що шкодять Україні.

Крім того, біля Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Секретаріату президента будуть виставлені Народні трибуни зі звукопідсилювальною апаратурою. На даних точках всі охочі зможуть сказати владі всю правду про ситуацію в країні, яку чиновники чомусь не бачать.

За матеріалами Корреспондент.net, ЛIГАБiзнесIнформ

Фото LiveJournal
Зараз ви читаєте новину «У Київському метро відбулася акція "Продай штани - купи жетон" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути