Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 14:05

У київській піцерії кухар і охоронець влаштували різанину

Близько третьої години ночі в приміщенні кафе "Пан-Піца", розташованого в Печерському районі столиці, між двома співробітниками закладу охоронцем та кухарем виникла сварка, яка закінчилася різаниною. Коли згодом міліція почала опитувати присутніх у кафе, ніхто не зміг до ладу пояснити того, що сталося.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Кафе працювало за звичайним режимом, до 23.00 години. Після закриття там залишилися самі співробітники - аби відсвяткувати дні народження двох колег. Святкування затягнулося, ніхто не хотів рано розходитися - для всіх наступний день був вихідним. Близько четвертої години ранку між охоронцем закладу та кухарем виник конфлікт, що закінчився госпіталізацією першого.

За словами свідків, спровокував ситуацію саме постраждалий. Він неодноразово чіплявся до хлопця, ображаючи його. А коли побачив, що той не реагує, без причини вдарив його у груди. Та так, що той упав і забив спину. В результаті – два великих синці - на спині та на животі.

Підвівшись, кухар запитав, за що його було вдарено, але відповіді не отримав. Після чого вихопив маленький складаний ножик та наніс удар. Тепер каже, що хотів тільки налякати. Цікаво, що на самому ножі слідів крові не було. Кухар навіть не пам"ятає, чим конкретно спричинив поранення – чи то ножем, чи то склом. Сам охоронець після отримання поранення самотужки сів на стілець, і якби не кров, яка просочилася через сорочку, можливо, одразу б і не зрозумів, що взагалі відбулося.

Ще суттєво - раніше між ними двома ніколи не було ніяких непорозумінь. Обидва працювали достатньо довго, у кожного була своя робота, і ділити їм було нічого.

Наразі триває слідство.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У київській піцерії кухар і охоронець влаштували різанину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути