вівторок, 08 червня 2010 14:50

У Києві за добу потонуло троє людей

У Києві за добу потонуло троє людей

За минулу добу в столиці потонуло троє осіб. Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Києві.

Так, після 15:00 у понеділок з річки Дніпро у парковій зоні Труханов острів витягли тіло 60-річного чоловіка. За попередніми даними, йому стало погано під час купання, і він потонув.

Трохи пізніше 29-річний охоронець приватного будинку в Кончі-Заспі вирішив покупатися у затоці Дніпра. Як зафіксували камери спостереження, о 17:15 чоловік вийшов на берег, роздягнувся і пірнув у воду. Більше його ніхто не бачив. Зараз пошуком охоронця займаються водолази МНС Києва, а слідчо-оперативна група міліції з'ясовує всі обставини події.

Крім того, сьогодні вранці повідомлення про втопленика надійшло до оперативно-координаційного центру ГУ МНС Києва з Гідропарка. На місці події у воді біля човнової станції "Фрегат" було знайдено тіло жінки, на вигляд 43-46 років. Причини трагедії з'ясовуються.

За даними МНС, з 1 травня у Києві потонуло 11 осіб, 5 вдалося врятувати. Рятувальники зазначають, що більшість нещасних випадків на воді сталося в місцях, не пристосованих для купання, жертвами води ставали переважно чоловіки молодого і середнього віку.

ГУ МНС України у Києві просить громадян правильно вибирати місця для купання, не нехтувати застереженнями на відпочинку і дотримуватися елементарних заходів безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Києві за добу потонуло троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути