Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2010 15:43

У Києві втретє затримали азербайджанського "злодія в законі"

У Києві втретє затримали азербайджанського "злодія в законі"
На залізничному вокзалі Києва в середу вранці співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України в черговий раз затримали 35-річного азербайджанського "злодія в законі" Ровшана Джанієва, відомого в кримінальних колах, як Ровшан Ленкоранський, повідомляє інформаційне агентство "Прайм Крайм".

За даними агентства, Р. Джанієв прибув до України потягом "Москва-Київ". Оперативникам, які його зустріли, він пред"явив підроблений паспорт на прізвище Алієв зі своєю фотографією. В даний час розглядається питання про екстрадицію Р. Джанієва до Азербайджану, громадянином якої він є.

За минулі роки це вже третє затримання Р. Джанієва в Києві. Востаннє він був схоплений 3 грудня 2009 як особа, що перебуває в міжнародному розшуку за звинуваченням у спробі навмисного вбивства та незаконному зберіганні зброї. 12 грудня він був екстрадований до Азербайджану, а 29 січня 2010 року в Баку почався судовий процес у його справі. 19 березня, незважаючи на вимогу державного обвинувача призначити Р. Джанієву покарання у вигляді позбавлення волі строком на 12 років, "злодій в законі" був засуджений до 2 років 9 місяців ув"язнення, в які йому зарахували термін, відбутий ним під час попереднього слідства.

Нагадаємо, заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін просить про звільнення від кримінальної відповідальності відомого у кримінальних колах Гіві Джвебовіча Немсадзе.

Як відомо на сьогоднішній день, за бандою Немсадзе числиться 57 вбивств, в тому числі і замовні. Проте, на думку генпрокуратури, Гіві Немсадзе винен лише в приховуванні вбивств, але особисто не здійснював цих злочинів.
Зараз ви читаєте новину «У Києві втретє затримали азербайджанського "злодія в законі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути