пʼятниця, 07 серпня 2020 18:39

У Києві вкрали 12 нових тросів на Подільському мосту

У Києві вкрали 12 нових тросів на Подільському мосту
Подібні дії підрядників та субпідрядників є нахабним саботажем - Кличко. Фото: Reuters

У Києві зловмисники вкрали 12 нових тросів на Подільському мосту.

Ці троси надійшли від німецького виробника. Вони мали тримати конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Facebook.

"Я звернувся до правоохоронних органів, зокрема до поліції, щодо бандитських дій, які відбулися вчора на Подільсько-Воскресенському мосту. Молодики спортивної статури, у складі приблизно 15 осіб, що були одягнені в спецодяг дорожників, відтіснили та заблокували співробітників охорони мостового переходу. Нападники загнали на міст 2 вантажівки і автокран, завантажили та вивезли з будівельного майданчика 12 нових вантів, що місто отримало від німецького виробника. Це троси, які мають тримати конструкцію мосту", - зазначив він.

За словами Кличка, невдовзі після інциденту замовник будівництва отримав лист від одного із субпідрядників про бажання того забрати ванти з об'єкта.

Мер переконаний, що подібні дії підрядників та субпідрядників є нахабним саботажем і зумисним затягуванням термінів будівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко показав, як іде будівництво нових станцій метро

Варто зазначити, що Подільский міст - мостовий перехід, що споруджується в Києві через річку Дніпро та має з'єднати Поділ з лівобережними районами Воскресенка та Райдужний масив.

Розпочате 1993 року (фактично 2003-го) будівництво мостового переходу неодноразово зупинялося через брак фінансування, відповідно дата відкриття багаторазово відкладалася.

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував міжшкільний стадіон, де займаються учні 2 шкіл - №194 та №252. Спортивна локація розташована в Оболонському районі столиці.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вкрали 12 нових тросів на Подільському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути