вівторок, 29 липня 2008 13:43

У Києві розшукують водія, який через бійку навмисно задавив пішохода

У Києві водій джипу після бійки навмисно мало не задавив пішохода. Трагедія сталася на парковці біля супермаркету на Позняках.

За словами начальника Центру громадських зв"язків ГУ МВС Києва Володимира Поліщука, з парковки біля великого супермаркету виїжджав джип "Тойота Ленд Крузер". На виїзді водію довелося пригальмувати - поруч проходив 28-річний чоловік. За всіма правилами правда була на його боці, однак водій був іншої думки, вийшов з джипу і почав "пояснювати" пішоходу, що до чого. Словесна перепалка переросла у бійку.

"Свідки розказали, що водій сам поліз битися, однак хлопець виявився сильнішим і агресору довелося відступити, - сказав В. Поліщук, - він сів у машину і начебто почав виїжджати з місця пригоди, проте, очевидно, був ще злий, тому включив задній хід і збив парубка, а потім переїхав його машиною!".

Потім водій поїхав з місця пригоди. Свідки викликали "швидку" і міліцію, а хтось встиг записати і номер машини.

Як з"ясували правоохоронці, джип " належить 75-річній жінці, однак у техпаспорті записані декілька осіб. Саме їх зараз шукають. Фоторобот наразі не складали, оскільки винуватця страшного наїзду намагаються знайти за ім"ям та прізвищем.

Потерпілий залишився живим. Зараз він у лікарні швидкої допомоги з черепно-мозковою та іншими травмами. Лікарі кажуть, що загрози для його життя немає. Винуватцю загрожує від п"яти до восьми років в"язниці, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Києві розшукують водія, який через бійку навмисно задавив пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути