четвер, 21 січня 2021 18:50

У Києві пройшов мітинг проти сприяння Мін'юстом Юрі Єнакіївському

  Демонстранти перед Офісом протидії рейдерству скандували:  "Малюська - міністр юстиції ДНР". Фото: Аpostrophe
Демонстранти перед Офісом протидії рейдерству скандували: "Малюська - міністр юстиції ДНР". Фото: Аpostrophe

У Києві під будівлею Офіса протидії рейдерству Міністерства юстиції України відбувся мітинг на захист ринку Столичний, учасники акції закликали владу не порушувати закон в інтересах Юрія Іванющенка.

Про це повідомляє "Апостроф ТВ".

Так, присутній на мітингу представник "Правого Сектора" Іван розповів про цілі проведення акції. За його словами, нерухомість ринку Столичний через Мін'юст планують передати попереднім власникам - представникам оточення президента-втікача Януковича, яких пов'язують з незаконними формуваннями ЛДНР. Вони довели ринок до банкрутства. Майно ринку було законно переоформлено на кредиторів ринку.

 
 

"На сьогодні проходить акція, щоб привернути увагу до нашого міністра юстиції пана Малюськи, який покриває свого заступника Горовиця. Зараз проходитиме засідання комісії щодо майна ринку Столичний, про його вже примусову передачу колишнім керівникам. Попередньо це був такий собі Юра Єнакіївський. Ми вимагаємо того, щоб міністр заспокоїв свого заступника. І по суті, якщо він покриває все це, то заслуговує, щоб піти у відставку, а можливо, і бути залученим до відповідальності. Закликаємо працівників (Мін'юсту) звернути увагу. Було розслідування, і справа триває не один день і не перший місяць", - зазначив представник "Правого сектора".

Демонстранти на акції перед Офісом протидії рейдерству скандували: "Малюська, вгамуй свого Горовиця", "Малюська, Горовець, вам "столичний" кінець" і "Малюська - міністр юстиції ДНР".

Також на акції був присутній народний депутат 7-го скликання ВРУ Едуард Леонов.

"Українські суди хоча б на 7-й рік після Революції гідності почали приймати рішення, щоб позбавляти незаконно нажитого майна Юру Єнакіївського. Ми вдячні, що побратими зібралися і хочемо зайти й запитати в комісії з протидії рейдерству, як вони так протидіють рейдерству, діючи в інтересах Юри Єнакіївського - головного рейдера України", - вказав він.

У Києві почалася безстрокова акція протесту біля ринку Столичний під гаслом "Продаєш і купуєш на Столичному - фінансуєш війну на Донбасі".

Зараз ви читаєте новину «У Києві пройшов мітинг проти сприяння Мін'юстом Юрі Єнакіївському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути