пʼятниця, 24 липня 2009 14:45

У Києві податківці "накрили" декілька залів гральних автоматів

У Києві податківці "накрили" декілька залів гральних автоматів

Співробітники податкової міліції ДПІ в Шевченківському районі столиці викрили декілька підпільних залів ігрових автоматів.

Про це повідомили в прес-службі Державної податкової інспекції в Шевченківському районі Києва.

Так, 9 липня була розкрита діяльність залу ігрових автоматів в районі Лук"янівського ринку. На даний момент 22 апарати на загальну суму 594 тис. грн вилучені. Ведеться слідство.

Крім того, 11 липня співробітники відділення боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів ГВПМ (Головного відділу податкової міліції) ДПІ в Шевченківському районі викрили розважальний заклад в приміщенні інтерактивного клубу на вул. Солом"янській, де працювали 22 ігрових пристрої. Власники нелегальної ігротеки не змогли надати жодних дозволів. Устаткування (системні блоки, монітори і клавіатури) на суму 90 тис. грн вилучене.

У повідомленні також йдеться про те, що податкова міліція проводить профілактичну операцію з перевірки суб"єктів грального бізнесу, які, ігноруючи вимоги закону, продовжують незаконно працювати. Для її проведення, як вдень, так і вночі сформовані спеціальні мобільні групи.

Так, 12 липня податківці розкрили факт незаконного розміщення ігрових автоматів в приміщенні павільйону на вул. Гречки. Три ігрові автомати, орієнтовна вартість яких складає 81 тис. грн, вилучені. Аналогічний факт з тими ж фігурантами розкритий в приміщенні продуктового магазину на вул. Сирецькій. Тут були вилучені ігрові автомати на суму 50 тис. грн.

З 25 червня гральний бізнес в Україні заборонений. Того дня Закон "Про заборону грального бізнесу в Україні" був опублікований в офіційній пресі. Згідно з нормативним актом, в Україні забороняється гральний бізнес і участь в азартних іграх.

За матеріалом: Ліга

Зараз ви читаєте новину «У Києві податківці "накрили" декілька залів гральних автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути