пʼятниця, 18 грудня 2009 10:40

У Києві не прибирають сніг, бо Черновецький літає на вертольоті

У Києві не прибирають сніг, бо Черновецький літає на вертольоті

Столичний мер та його заступники остаточно пересіли на вертольоти та літаки. Принаймні, такий висновок можна зробити з того, що вночі снігоприбиральна техніка не працювала на вулицях Києва і це спровокувало транспортний колапс.

Про це заявив голова Шевченківського району Віктор Пилипишин.

За його словами, чиновники КМДА, які недавно заявляли, що місто впорається зі снігопадами, повинні нести особисту відповідальність аж до звільнення.

"Сьогодні ми бачимо цікаву тенденцію - снігу з кожним роком в столиці випадає все менше, а прибирають його все гірше, - вважає Пилипишин. – Тепер навіть невеликий снігопад викликає паніку у столичних водіїв та пішоходів, бо вони розуміють, що на київську владу розраховувати не варто. А остання цинічно бреше про повну готовність до зими, а в критичні моменти нічого не робить".

Він запропонував влаштувати Черновецькому та його оточенню примусову транспортну екскурсію по засніжених дорогах, наприклад, з центру на Троєщину.

"Можливо хоча б тоді вони відчують як живуть звичайні кияни і зроблять відповідні висновки. А Київрада, президент та Кабмін мають перевірити на профпридатність тих міських посадовців, які відповідають за підготовку комунального господарства, в тому числі й доріг, до зими. За результатами таких людей треба звільняти. І в першу чергу це стосується київського мера", - заявив Пилипишин.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві не прибирають сніг, бо Черновецький літає на вертольоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути