Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 14:27

У Києві 19-річний росіянин зарізав двох дівчат

Оперативники Святошинського райуправління міліції затримали громадянина Росії. Молодика підозрюють у скоєнні подвійного вбивства. У квартирі, де він мешкав, правоохоронці знайшли два жіночих трупи.

До Святошинського райуправління міліції звернулася мешканка міста Славутич. Жінка була занепокоєна мовчанням своєї дочки. 22-річна дівчина не виходила кілька днів на зв"язок, а її мобільний – вимкнений.

Патруль міліції виїхав за вказаною адресою на вулицю Ромена Ролана. Сусіди розповіли міліціонерам, що також кілька днів не бачили квартиранток.

Олександр Дем"яненко, керівник карного розшуку Святошинського райуправління міліції: "Двері квартири ніхто не відчиняв. В зв"язку з тим, що мати характеризувала доньку позитивно – вона не була замічена ні в яких сумнівних компаніях - було прийняте рішення зламати двері і перевірити, що там відбувається чи відбувалося".

Всередині квартири на оперативників очікувало справжнє кров"яне місиво. Окрім зниклої дівчини, в найманій оселі мешкала ще одна жінка. Саме її скривавлений труп із безліччю ножових поранень оперативники знайшли на кухні. Поряд лежали ймовірні знаряддя вбивства – два ножі зі слідами крові.

Згодом, коли слідчі почали ретельно оглядати приміщення, знайшли й зниклу доньку заявниці. Її порізане тіло лежало у вбудованій шафі біля вхідних дверей.

Сусіди розповіли: іноді до квартири приходив племінник власниці помешкання. Сама ж хазяйка перебувала в Росії.

За кілька годин правоохоронці встановили місце роботи молодика. У комп"ютерному клубі, де він працював адміністратором, його і затримали. У сумці підозрюваного були мобільні телефони, ноутбук та інші речі обох вбитих жінок.

19-річний росіянин одразу ж зізнався у вбивствах. Молодик розповів: між ним й дівчиною виникла сварка, потім він її вбив.

Олександр Дем"яненко, керівник карного розшуку Святошинського райуправління міліції: "Він зрозумів, що він накоїв. Щоб замести сліди, він заховав труп, переодягнувся, помився, але на обоях залишилися сліди крові. Він зрозумів, що не встигне все прибрати, і також повинна була прийти додому інша жінка, котра наймала квартиру. І він гадав, що коли буде виходити з будинку, вона його помітить. Він цього боявся і залишився в квартирі з наміром скоїти вбивство і свідка".

Оперативники з"ясували: молодик у Києві перебував нелегально. Він переховувався в Україні від кримінальної відповідальності за шахрайство, котре вчинив на батьківщині. Після вбивств думав повернутися до Росії – мовляв, краще відсидіти за шахрайство, ніж за подвійне вбивство. Але десь згубив свій паспорт.

Спілкуватися зі знімальною групою підозрюваний відмовився. За кримінальним кодексом парубку світить або 15 років тюрми, або довічне ув"язнення, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві 19-річний росіянин зарізав двох дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути