субота, 15 вересня 2007 13:19

У Китаї знайшли трупи двох російських туристів

Двох російських спортсменів-рафтерів, які раніше зникли у Китаї, виявили мертвими, повідомляє в суботу агентство "Інтерфакс" з посиланням на начальника управління інформації МНС Росії Ірину Андріанову.

За її словами, тіла рафтерів виявила сумісна російський-китайська група рятувальників на тому місці, де раніше з повітря був знайдений катамаран спортсменів. До пошукової групи входять п"ять російських рятувальників. Разом з китайськими колегами вони продовжили пошуки на передбачуваному маршруті руху рафтеров.

Група російських веслярів планувала здійснити сплав по річці Юрункащ в Синьцзян-Уйгурському автономному регіоні Китаю. Всього в групі було шестеро спортсменів. 7 вересня з"явилися повідомлення, що веслярі не вийшли до призначеного на 2 вересня місця зустрічі і зв"язок з ними втрачений.

З Росії був висланий літак МНС з групою рятувальників, спеціальним автомобілем і легким вертольотом. 12 вересня рятувальники виявили з повітря катамарани спортсменів і продовжили пошукову операцію в районі їх виявлення.

Відомі імена зниклих спортсменів. Це Сергій Черник (1960 року народження), Іван Черник (1982), Володимир Сметанников (1982), Андрій Паутов (1979), Дмитро Тіщенко (1973) і Олександр Зверев (1972). Кого саме рятувальники знайшли мертвими, не повідомляється, передає Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «У Китаї знайшли трупи двох російських туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути