неділя, 16 вересня 2007 09:35

У Китаї знайдено тіло третього російського туриста

Рятувальники знайшли тіло третього російського туриста, зниклого два тижні тому на північному заході Китаю, повідомив офіційний представник МНС РФ Віктор Бельцов. "Тіло російського туриста було виявлене з повітря під час обльоту вертольота Мі-17. В даний час тіло вже доставлене в Хотан", - сказав представник міністерства.

Напередодні на річці Юрункаш рятувальники знайшли тіла ще двох туристів. До місця їх виявлення вилетів російський вертоліт з дев"ятьма рятувальниками на борту, який доставить тіла загиблих в Хотан. Пошуки ще трьох чоловік продовжуються. У них беруть участь 16 російських рятувальників, китайські військовослужбовці і добровольці з числа місцевих жителів. У пошуках задіяно три вертольоти Мі-17 КНР.

Російська спортивна команда планувала з 22 серпня по 2 вересня здійснити сплав по річці Юрункаш в Синьцзяні.

Китайські представники, які супроводжували команду, доставили шестеро спортсменів до місця початку сплаву 19 серпня, проте в призначене на 2 вересня місце зустрічі учасники сплаву не вийшли. В середу, 12 вересня, у верхній течії річки Юрункаш з повітря були виявлені ряд предметів, що належали шести російським туристам, зокрема човни. В суботу в цьому районі почалася наземна пошуково-рятувальна операція, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Китаї знайдено тіло третього російського туриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути