Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2007 08:52

У Камбоджі заарештували російського мільйонера-педофіла

 Влада Камбоджі заарештувала російського бізнесмена за те, що він, імовірно, вступав у сексуальні зв"язки з шістьма неповнолітніми дівчатками. Голова російської інвестиційної компанії "Кох Пуос Інвестмент Груп", 41-річний Олександр Трофімов, був затриманий в середу у прибережному місті Сіануквіллі, повідомив представник Міністерства внутрішніх справ країни.

Як повідомляється, Трофімов звинувачується у розбещенні - так зазвичай камбоджійська влада характеризує злочини сексуального характеру проти дітей. Йому загрожує від 10 до 20 років позбавлення волі. У поліції заявили, що росіянин займався сексом з п"ятьма камбоджійськими дівчатками у  2005 році, і з однією у нинішньому. Всім жертвам педофіла було від 12 до 18 років.

Поліція перевезла Трофімова на машині з Сіануквілля до суду столиці Пномпень, де його допитають і пред"являть офіційні звинувачення. У ордері на арешт російського бізнесмена було зазначено, що він скоїв злочин, "грубо порушивши громадську мораль".

Відзначимо, арешт росіянина був проведений у зв"язку з розслідуванням кримінальної справи про спокушання неповнолітніх в сусідньому Таїланді, де поліція недавно затримала уродженця Канади, 32-річного Крістофера Пола Нейла. Передбачається, що жертвами збоченця стали 12 хлопчиків з Камбоджі і В"єтнаму. У зв"язку з цим поліція Камбоджі вжила додаткових заходів безпеки, щоб Нейл, оголошений у розшук Інтерполом, не зміг прослизнути через кордон.

Таїланд і Камбоджа є улюбленими місцями для педофілів, що шукають сексу з дітьми. Останніми роками влади країни вдалося заарештувати значну кількість іноземних секс-туристів.

У вересні 2006 року уряд Камбоджі видав дозвіл компанії Трофімова на розвиток курортної зони у місті Сиануквілль. Загальна вартість проекту склала 300 млн. доларів.

Група російських інвесторів мала намір побудувати туристичний курорт на камбоджійському острові Пос, розташованому у Сіамській затоці. Як повідомив тоді керівник інвестиційної палати Камбоджі Соун Сетхи, група бізнесменів під керівництвом Олександра Трофімова підписала відповідну угоду з урядом провінції Сіємреап. На церемонії був присутній прем"єр-міністр країни Хун Сіна, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Камбоджі заарештували російського мільйонера-педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути