Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 14:06

У Каліфорнії лісоруб ножем відрізував собі ногу, придавлену деревом

Житель Каліфорнії Альберт Хілл, щоб звільнитися з-під дерева, яке придавило його, відрізував собі ногу складаним ножем. Як повідомила в середу влада штату, інцидент стався ще в п"ятницю в районі Біг-Діппер-Майн, де 66-річний Хілл займався вирубкою дерев.

Одне з дерев, впавши, придавило лісорубові ногу. Поблизу нікого не було, а мобільний телефон в цій віддаленій місцевості не працював. У результаті, після 11 годин очікування і криків із закликами про допомогу чоловік вирішив піти на крайні заходи, дістав ніж і відрізував собі ногу. Через деякий час його крики все-таки почув сусід, Ерік Бокі. За його словами, "того дня там були тільки я, Ел і Бог". Бокі довелося пройти близько 3 км., щоб викликати рятувальний вертоліт мобільним телефоном.

За словами лікарів, яким довелося ампутувати ще частину ноги, дивно вже те, що Хіллу вдалося завершити самодіяльну операцію перш, ніж він знепритомнів від болю: "Це вельми чудова людина", - сказав представник пожежної служби графства Айова-Хілл, яка в районі виконує функції рятувальників.

У травні 2003 року 27-річний житель штату Колорадо аналогічним чином відрізував собі передпліччя, після того, як під час подорожі по національному парку в Юті 350-кг камінь придавив йому руку, повідомляє Газета.ru.


Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії лісоруб ножем відрізував собі ногу, придавлену деревом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути