Ексклюзиви
вівторок, 10 серпня 2010 12:38

У Івано-Франківську шукають "підривника" вокзалу

У Івано-Франківську шукають "підривника" вокзалу

У Івано-Франківську близько півночі до міліції зателефонував невідомий і сказав, що центральний міський вокзал заміновано. Правоохоронцям вдалось вирахувати таксофон, з якого дзвонили.

У ніч на 9 серпня на місці працювали міліція, працівники СБУ, пожежники та медики. Із приміщення залізничного та автовокзалу, що поряд, терміново евакуювали людей. Для операції задіяли близько сотні осіб.

До пошуку вибухівки долучили двох собак із Івано-Франківського кінологічного центру.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua в прес-службі МВС області, рух потягів на час пошуку не припиняли. За годину працівники спецслужб переконались, що вибухівки немає. За неправдиве повідомлення про вчинення злочину передбачено кримінальну відповідальність і позбавлення волі до двох років.

Відзначимо, що 2 роки тому на Прикарпатті стався схожий випадок. Неповнолітній повідомив у міліцію про наявність вибухівки у приміщенні міського залізничного вокзалу. Зловмисника спіймали за кілька днів. За рішенням суду, його батькам довелось заплатити 18 тисяч гривень компенсації за виїзд на неправдивий виклик.

А в цьому році, в квітні неповнолітні повідомили про замінування Центрального ринку Чернігова. Це було вже четверте замінування протягом останніх семи місяців. Всі виклики були фальшивими.

Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську шукають "підривника" вокзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути