Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 13:11

У Італії арештований бос калабрійської мафії "ндрангета"

Бос великого мафіозного угрупування південної італійської області Калабрія арештований напередодні пізно увечері. Про це повідомляє агентство АНСА з посиланням на міністерство внутрішніх справ Італії.

57-річний Паскуаль Конделло був схоплений у своєму будинку в місті Реджо-ді-Калабрія (адміністративний центр Калабрії) у  результаті поліцейської бліц-операціі, у якій взяли участь близько 100 агентів. Злочинець не чинив опору, не дивлячись на те, що був озброєний пістолетом.

За даними слідства, Конделло,  що знаходиться в розшуку з 1990 року, "був номером один в ієрархії босів "ндрангети", за що його прозвали "калабрійським Бернардо Провенцано" (бос сицилійської мафії "Коза ностра", заарештований у квітні 2006 року).

"Ндрангета" завдяки активній злочинній діяльності, в основному контрабанді наркотиків, останніми роками стала могутніша, ніж сицилійська мафія.

На думку властей, арешт Паскуаля Конделло, що став результатом тривалого розслідування, - великий успіх у боротьбі з організованою злочинністю на Апеннінах.

Останнім часом правоохоронні органи буквально обрушилися на мафію, не проходить дня без повідомлень про арешти мафіозних елементів у різних частинах країни, відзначає ІТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «У Італії арештований бос калабрійської мафії "ндрангета"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути