Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 12:09

У Іспанії трагічно загинув ударник групи AВВА

В Іспанії трагічно загинув ударник легендарної шведської групи AВВА Ола Брункерт. Про це у  понеділок повідомило Національне радіо (НР) країни.

За даними радіо, скривавлене тіло 62-річного музиканта було знайдене біля дверей його будинку у дачному селищі Бетлем на острові Майорка на Балеарських островах, де останніми роками постійно мешкав Брункерт.

Поліція вважає, що Брункерт, швидше за все, загинув випадково, отримавши смертельне поранення від скляних дверей будинку, що впали і розбилися. Проте, не виключаються й  інші версії трагедії.

Квартет ABBA був заснований музикантами, співаками і авторами пісень Бьорном Ульвеусом і Бені Андерссоном. Пізніше до них приєдналися співачки Анні-Фрід Лінгстад і Агнета Фельтськог. Після перемоги ABBA на конкурсі Євробачення  1974 року продано 350 мільйонів їх пластинок - включаючи ті, які вийшли після розпаду групи на початку 80-х.

Після того, як популярний колектив розпався 1982 року, музикантам неодноразово пропонували об"єднатися. Але знаменита четвірка не погодилася на це навіть за два мільярди доларів. Досі щорічно 2-3 мільйони дисків групи знаходять своїх покупців – ABBA залишається одним з найпопулярніших музичних колективів світу, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Іспанії трагічно загинув ударник групи AВВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути