Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2011 15:26

У Холодному Яру закликали не піддаватися на можливі провокації

У Холодному Яру закликали  не піддаватися на можливі провокації

Президент Історичного клубу "Холодний Яр" Роман Коваль заявив, що в Холодному Яру можливі провокації, тому він закликав представників різних політ сил та релігійних конфесій не піддаватися на них. Про це Роман Коваль сказав під час вшанування пам'яті холодноярських отаманів, біля могили Чорного Ворона в селі Розумівка на Кіровоградщині. Зокрема він сказав: "Надходять дуже тривожні чутки про те, що дехто з кимось хоче зясувати стосунки".

Він сказав, що цього не можна допустити біля могил українських героїв: "Приїдете додому, повернетеся до політики і робіть те там, що у вас на серці і, що в голові, але тут на могилах я оголошую дводенне перемиря між усіма українцями. І просив би насамперед усіх організаторвів допомогти мені в цьому. Він звернувяс із цим закликом до представників вільного козацтва , партії "Наша Україна", Холодноярської ініціативи, та всеукраїнського обєднання "Сводоба", а також до активістів Історичного клубу "Холодний Яр".

Нагадаємо, сьогодні і завтра та території Кіровоградської та Черкаської областей відбуваються урочистості із вшанування пам'яті холодноярських отаманів, зокрема Чорного Ворона Василя Чучупаки, Пилипа Хмари, Юрія Горліса-Горського.

Зараз ви читаєте новину «У Холодному Яру закликали не піддаватися на можливі провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути