Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 08:48

У Грузії зніматимуть фільми для Боллівуду

У Грузії зніматимуть фільми для Боллівуду

Режисери і продюсери Боллівуду зніматимуть фільми у Грузії, заявила після візиту до Індії міністр економіки і стійкого розвитку країни Вєра Кобалія.

Передбачається, що індійські кінематографісти відвідають Грузію ще до кінця 2010 року. Проте робота над фільмами розпочнеться не раніше 2011 року.

На думку Кобалії, зйомки індійських кінострічок в Грузії принесуть країні додаткові прибутки і допоможуть створити нові робочі місця.

Представники Грузії також висловили надію, що в роботі над фільмами задіють і місцевих акторів. Зазначимо, що в Боллівуді дійсно існує практика залучення акторів з інших країн до зйомок картин. Зокрема, в кінці вересня американська актриса Дрю Беррімор дала згоду виконати одну з головних ролей в стрічці "Спосіб життя". Крім того, в середині вересня стало відомо, що Шакіра зіграє богиню Калі в індійському фільмі "Калі, богиня-воячка".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Грузії зніматимуть фільми для Боллівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути