четвер, 28 лютого 2008 08:53

У групі XS з"явилася нова учасниця (ФОТО)

Популярне тріо "XS" під впливом свіжого весняного вітерця надихнулося на створення музичного альбому, який за своєю суттю несе не тільки абсолютно інше музичне бачення учасниць, але і обіцяє надбожевільні відчуття.

Дівчата з групи "XS" взагалі люблять експерименти в творчості. І якщо раніше це стосувалося виключно текстів (наприклад, учасниці пробували вживати в словах пісні нецензурні слова), то тепер тріо зважилося на глобальні зміни - як у формі, так і в наповненні. Їх новий альбом називається "Дефлорацією". Відразу виникає питання, чому така назва. Дівчата відповіли, що з приходом весни їм потрібні нові відчуття та почуття: десь - божевільних, місцями - нестримних, а місцями - надбарвистих. Саме тому - "Дефлорація", оскільки це щось нове, якісь нові відчуття. За словами учасниць групи, в альбомі багато експериментів не тільки в текстах, але і в музиці. Також опрацьовується концертна шоу-програма - за словами дівчат, дуже динамічна і яскрава. Яка саме, учасниці промовчали, але сказали, що в ній кожна гратиме свою роль.

Окрім зміни в творчому наповненні, група вирішила розширитися. Тепер "XS" складається з чотирьох дівчат: у колектив влилася нова дівчина, киянка Козерук Євгенія. Женя їздила на деякі концерти з тріо і просто марила швидким виходом на сцену. Тепер уже, коли контракт з продюсером підписаний, Євгенія співатиме в "XS" офіційно, а не тільки на репетиціях.

Що стосується прийому новачка в групу, старожили відреагували дуже доброзичливо і обіцяли у всьому допомагати Жені. Крім того, вони відзначили, що в їх новому шоу якраз було одне вільне місце, яке і займе Євгенія, щоб привнести в групу свіже дихання і нові відчуття, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «У групі XS з"явилася нова учасниця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути