четвер, 02 серпня 2012 09:28

У Гамбурзі відкрився перший готель для садомазохістів

У Гамбурзі відкрився перший готель для садомазохістів
Фото: invisibleoranges.com

На початку липня у Гамбурзі відкрився перший готель для садомазохістів.

37-річний власник готелю Тімо Верхенер вважає, що люди з практично будь-якими смаками та вподобаннями повинні мати можливість бути вільними у своїх діях. Червона цегляна будівля знаходиться в стороні від головної вулиці гамбурзького району Луруп, і тільки деякі знають, як туди потрапити.

Готель не схожий на звичайний готель. Він складається всього з двох кімнат площею 70 кв.м., перебудованих особливим чином. В одній з кімнат знаходиться стовп, де можна фіксувати голову і руки, а зі стелі звисають справжні ланцюга. У порівнянні з цими пристроями металеве ліжко з наручниками в іншій кімнаті виглядає майже звичайно. А ванна переобладнана в стилі лікарського кабінету і оснащена всім необхідним для рольових ігор, повідомляє NDR.

Тімо Верхенер пояснює, що не всі можуть дозволити собі тримати вдома дорогі та громіздкі садо-мазо-пристосування, тому він дає людям можливість проявити свою сексуальність, заплативши 130 євро в будній день або 150 євро у вихідні. Готель, відкритий з 18:00 до 9:00, користується великою популярністю і вже заброньований на Різдво.

Власник готелю вважає, що садомазохісти - більш відкриті і розкуті, ніж інші люди. Багато хто боїться їх, але це наслідок нестачі інформації і віри в стереотипи. Все відбувається за обопільною згодою і не веде до серйозних травм. Садо-мазо - це лише більш інтенсивна форма обійм, стверджує Верхенер, який надав своїм гостям повний асортимент кайданів, батогів і наручників.

Зараз ви читаєте новину «У Гамбурзі відкрився перший готель для садомазохістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути