Ексклюзиви
вівторок, 14 вересня 2010 13:51

У фотографа "Газети по-українськи" вкрали апаратури на $15 тисяч

У фотографа "Газети по-українськи" вкрали апаратури на $15 тисяч
У фотокореспондента "Газети по-українськи", журналу "Країна" і сайту "Gazeta.ua" вкрали апаратуру загальною вартістю близько $15 тисяч. Інцидент трапився на Кубку чемпіонату України з ралі - Prime Yalta Rally 2010, що пройшов у Ялті під час вихідних.

Апаратура зникла в останній день перегонів, коли журналіст вже готувала матеріали, а фотограф відправляла знімки для газети і журналу.

"Ми жили в пансіонаті "Поляна казок". Там на території котеджі на кілька кімнат. Закривалися тільки загальні вхідні двері, - розповіла жертва крадіжки Ольга Каменєва. - У неділю ввечері я буквально на кілька хвилин спустилася в кафе, щоб взяти гарячої води - розчинити ліки від застуди. Коли повернулася в кімнату, на місці не виявилося рюкзака з фотоапаратом "Canon" і повним комплектом оптики, а також ноутбуком "Apple". Загальна вартість вкраденого - близько $15 тисяч. Злодії разом з рюкзаком забрали і всі мої документи - паспорт, редакційне посвідчення та акредитацію до Верховної Ради".

Журналісти викликали міліцію. Правоохоронці взяли відбитки пальців у потерпілої, прийняли заяву, опитали охорону, склали протокол і поїхали. Охоронці, які відповідають за територію пансіонату, заявили, що нікого зі сторонніх не бачили.

У понеділок вранці кореспондент зв"язалася з організатором Ялта-ралі Євгеном Червоненком, але він не зміг нічим допомогти.

У свою чергу організатори ралі запевнили, що, у разі прохання журналістів, могли б змінити номер на той, який зачинявся. Однак ніхто до них з цього приводу не звертався. Крім того на території пансіонату можна було безкоштовно скористатись сейфом.


За словами організаторів, такий інцидент стався вперше за 6 років.

Зараз ви читаєте новину «У фотографа "Газети по-українськи" вкрали апаратури на $15 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути