субота, 28 липня 2007 13:32

У Феодосії пограбували банк

У Феодосії в ніч на суботу здійснено пограбування одного з філіалів "Інпромбанка". Викрадено близько 1 млн. 900 тис. грн.

Про це в суботу повідомляє центр суспільних зв"язків ГУ МВС України в Криму.

Охорона філіалу здійснювалася працівниками приватного охоронного агентства. Дочекавшись, коли жінка-касир відлучиться в туалет, в проміжок часу з 12 до 1 ночі, черговий охоронець впустив в приміщення через центральний вхід свого спільника в масці. Удвох вони викрали з каси близько 1 млн. 900 тис. гривень. Після цього зловмисники через чорний хід покинули приміщення банку і сховалися на автомобілі, ймовірно "Опелі" білого кольору.

В ході первинних слідчих дій з"ясувалося, що охоронець, який брав участь в пограбуванні, був недавно прийнятий на роботу по підробленому паспорту і підробленому ідентифікаційному коду. Крім того, сховавшись з місця злочину, нальотчик прихопив з собою і свою особисту справу. Пограбування було здійснене в його четверту зміну.

Як прокоментував ситуацію заступник начальника Управління державної служби охорони при ГУ МВС України в Криму Володимир Подоба, адміністрації цього філіалу "Інпромбанка" неодноразово пропонувалося здійснювати професійну і кваліфіковану охорону силами співробітників Державної служби охорони. Керівництво банку категорично відмовилося удатися до послуг державної охоронної структури.

В даний час проводяться оперативні заходи щодо розшуку злочинців, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «У Феодосії пограбували банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути