пʼятниця, 17 серпня 2007 11:57

У елітний дитсадок Китаю відбирають за формою черепа (ФОТО)

 
У елітному китайському дитячому саду дітей набирають, звертаючи особливу увагу на форму черепа.


Елітний китайський дитячий сад набирає дітей виключно з круглою формою черепа, оскільки, на думку керівництва закладу, з них виходять найрозумніші учні.

Дитячий сад для обраних у місті Женгжоу (Zhengzhou) в обов"язковому порядку перевіряє форму черепа майбутніх вихованців. Власник дитячого саду Джунджі стверджує: "Округла форма черепа - ознака розуму, тоді як вихованці з плоскішою формою черепа ніколи не доб"ються видатних успіхів у науці, як би важко вони не працювали над собою".

Плата за навчання в дитячому саду складає близько 7 000 фунтів стерлінгів (майже 14 000 тисяч доларів) на рік - і, можливо, є найвищою для подібного роду закладів у Китаї. Керівництво дитячого саду гарантує, що його вихованці доб"ються великих успіхів, пише China News Network.

Чі Джунджі каже: "Кожен вихованець в моїй підготовчій школі процвітатиме в майбутньому. Вони зможуть читати у віці 3 років, поступлять в середню школу у сім років і стануть студентами університету у 15 років. Зараз у нас 21 дитимона і 13 вчителів. Ми запевняє, що діти отримують все найкраще", пише Avanova
Зараз ви читаєте новину «У елітний дитсадок Китаю відбирають за формою черепа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути