Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 12:15

У Єгипті росіян не пускають у вже сплачені готелі

Потік туристів із Росії до Єгипту в зимовий період може бути серйозно обмежений. Зокрема, після 20 листопада скоротиться кількість чартерних рейсів в Хургаду на 50% і в Шарм-ель-Шейх на 35-40%, повідомляє "Взгляд".

 Це означає, що в традиційно високий зимовий сезон туристичний потік із Росії до Єгипту може бути значно обмежений, відзначила прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна.

За її даними, РСТ підготував лист на ім"я міністра туризму Єгипту з проханням розібратися з ситуацією на єгипетських курортах, де останнім часом почастішали випадки відмови російським туристам заселятись у вже сплачені готелі.

На думку російських туроператорів, ситуація на єгипетських курортах виходить з-під контролю. "РСТ відомі випадки, коли власники готелів самі зізнавалися, що перепродували дорожче вже сплачені номери клієнтам з інших країн. Відомі також факти, коли туристи, що повністю сплатили відпочинок в Єгипті, були змушені ночувати у вестибюлях готелів і навіть в аеропорту", – повідомляється в листі міністрові.

"За експертними оцінками, від початку жовтня не отримали сплачене розміщення в заброньованих готелях або були змушені відмовитися від поїздки до Єгипту у зв"язку з перепродажем місць не менше 70-80% російських туристів", уточнила прес-секретар РСТ.

Зараз ви читаєте новину «У Єгипті росіян не пускають у вже сплачені готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути