вівторок, 11 березня 2008 18:29

У Дубаї 400 арабів стали у чергу за віллами

400 чоловік терпляче стояли в черзі біля агентства нерухомості в очікуванні початку продажів 180 вілл у двох нових районах Дубая - The Lakes і Arabian Ranches. При цьому багато будинків не буде закінчено до кінця наступного року.

На вторинному ринку пропозиція вілл у повністю закінченому кварталі Meadows дорівнює нулю. Навіть у Arabian Ranches, не найпопулярнішому районі емірату, майже немає пропозицій. У кварталі Greens біля "Інтернет-міста" (Dubai Internet City) зі всіх квартир, які були у продажу рік тому, залишилося тільки шість.

Опитування жителів Дубая показують, що близько 30 відсотків респондентів збираються купити нерухомість. Тут спостерігається деякий парадокс - вважається, що заробітна плата найнятих робітників середньої ланки невисока, щоб знімати житло. Таким чином, купити виходить дешевше, ніж орендувати. Крім того, "білі комірці" з інших країн, що працюють у Дубаї, часто володіють достатнім досвідом володіння нерухомістю будинку. На користь покупки нерухомості говорить і підтримка долара місцевою владою.

Звичайно, в Дубаї постійно ходять чутки, що ринок може бути затоварений. Проте на ринку ще спостерігається дефіцит пропозиції. У 2007 році на продаж повинно було бути виставлено близько 25 тисяч об"єктів, але не всі проекти були реалізовані, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Дубаї 400 арабів стали у чергу за віллами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути