Ексклюзиви
субота, 13 вересня 2008 11:26

У ДТП розбився син Поплавського

У ДТП розбився син Поплавського
В п"ятницю біля сьомої ранку на 9-ій станції Великого Фонтану врізався в стовп джип "BMWX5". Удар припав на праву сторону машини - стовп приклався до стійки між передніми та задніми дверцятами. За офіційною версією прес-служби облДАІ водій "BMW" 68-го року народження, не обравши безпечну швидкість руху і не впоравшись з керуванням, виїхав на бордюр і врізався в стовп. "В результаті ДТП два пасажири - 85-го та 82-го року народження отримали травми і були доставлені в лікарню. Основна причина ДТП - це перевищення швидкості", - відзначила начальник прес-служби Олена Яковчук.

І лише після обіду стало відомо, що одним з пасажирів джипа був син ректора столичного університету культури Михайла Поплавського - Олександр, який закінчив факультет менеджменту цього ж університету. Цю інформацію нам підтвердили в прес-службі ректора. "Так, у нас сталося нещастя, - сказала прес-секретар Валентина Павлівна. - Михайло Михайлович зараз поряд з сином в Одесі". В 11 міськлікарні дійсно скупчилися джипи з київськими номерами. Олександр знаходиться в реанімації, батько - поряд з ним в палаті. За словами охорони, стан постраждалого стабільний. Машиною керував громадянин Туркменістану, другий пасажир джипа також в реанімації, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП розбився син Поплавського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути