вівторок, 30 березня 2010 12:02

У Донецьку збоченець зґвалтував 6-річну дівчинку

У Донецьку збоченець зґвалтував 6-річну дівчинку

Вранці 28 березня до чергової частини Авдіївського міськвідділу міліції надійшла заява від місцевої жительки про те, що зникла її 6-річна донька: вибігла у найближчий магазин і не повернулась. Пошуки дитини тривали декілька годин, поки в міліцію не надійшов ще один дзвінок – від фельдшера станції швидкої медичної допомоги...

"Дитину знайшли в зруйнованій будівлі колишнього гуртожитку. Медики засвідчили, що дівчинка була жорстоко зґвалтована і сильно побита", - розповідає Світлана Шевченко, ст.слідчий Авдіївського МВ міліції. "Потерпілій надали необхідну допомогу, на той час, коли ми приїхали, вона вже заснула, тому поспілкуватися ми змогли лише зі свідком, який виявив потерпілу і разом з нею приїхав у лікарню. 25-річний хлопець пояснив, що знаходився на автобусній зупинці, коли почув плач дитини. Галас доносився з п"ятиповерхової будівлі. Там молодий чоловік побачив понівечену дівчинку і вивів її з руїн".

Згодом у справі з"явився ще один свідок. Олександра Д., мешканка міста Авдіївка, стала очевидцем того, що трапилось, саме вона викликала "швидку допомогу" для 6-річної потерпілої. Після спілкування з Олександрою у справі з"явилися перші зачіпки.

"Ми порівняли свідчення молодого чоловіка, який привіз дитину до лікарні, і показання свідка Д.", - говорить слідчий Шевченко. "Багато що не сходилось, довелось проводити опитування знову. У повторних свідченнях хлопець заплутався, ну а потім ... розколовся".

Встановлено, що 25-річний підозрюваний зустрів потерпілу біля продуктового магазина. Завів з дитиною розмову про тварин, запропонував погратися з голубами та повів дівчинку в покинутий гуртожиток. Там зловмисник жорстоко і безжалісно поглумився над нею. Потім він зібрався розправитися з потерпілою, але вирішив, що в гуртожитку її тіло швидко знайдуть, тож краще повести дитину до лісосмуги. Насильник одягнув дівчинку і вивів на вулицю.

"Випадково за хвилину до появи цього молодика і дівчинки, я не сіла в автобус, а залишилася на зупинці", - згадує Олександра Д., свідок по даній справі. "Спочатку я не звернула на них уваги, але чомусь придивилася до дитини, у дівчинки була дивна хода, вже потім я побачила на її обличчі кров. Молодий чоловік пояснив, що хвилину тому знайшов дівчинку в такому стані. Сама вона нічого не могла сказати, лише тихенько стогнала. Я викликала "швидку", узяла мобільний номер хлопця, він пообіцяв, що не залишить дитину, дочекається медиків. Тоді я б і подумати не могла, що розмовляю із збоченцем-ґвалтівником".

Сам злочинець свою провину визнав повністю, він навіть не заперечує того, що вів дівчинку в лісосмугу – вбивати. Випадковий свідок перешкодив його планам, довелося грати роль очевидця. На даний момент зловмисник арештований. Раніше він мав конфлікти із Законом. Хлопець неодноразово судимий і останні 7 років провів у в"язниці за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і замах на вбивство. У 2002 році він ледве не убив свого однокласника, як сам говорить: "пригадав йому всі дитячі образи". Навіщо накинувся на дівчинку, заарештований пояснити не може. Запевняє, що помутився розумом і просить відправити його на лікування...

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку збоченець зґвалтував 6-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути