Ексклюзиви
четвер, 13 січня 2011 10:02

У Донецьку біля зупинки водій на смерть збив жінку і втік (ФОТО)

 

У Донецьку інспектори ДАІ за "гарячими слідами" затримали водія, який смертельно травмував молоду жінку та з місця пригоди втік.

Про це повідомила Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Як йдеться в повідомленні, вчора у Донецьку біля зупинки громадського транспорту невстановлений автомобіль скоїв наїзд на пішохода та з місця події зник. Від отриманих травм молода жінка загинула на місці пригоди.

Працівники ДАІ відразу розпочали пошуки. Приблизно через годину у Кіровському районі міста поблизу супермаркету "Амстор" інспектори ДАІ помітили автомобіль "Хюндай Соната" сірого кольору без номерних знаків та з характерними для ДТП пошкодженнями передньої частини автомобіля.

Автомобіль та 26-річного водія було затримано та доставлено до районного відділу міліції. Наразі за фактом ДТП порушено кримінальну справу, проводиться розслідування.

Як повідомлялося, машину "регіонала", який збив на смерть пішохода, не визнали причиною ДТП. До такого висновку слідство дійшло за результатами повного обстеження автомобіля. Нагадаємо, 19 грудня у Криму автомобіль BMW X5 під управлінням Михайла Смолянова збив пішохода. Загиблий - місцевий житель, 1985 р.н., працював зварювальником.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку біля зупинки водій на смерть збив жінку і втік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути