Ексклюзиви
вівторок, 22 березня 2011 16:50

У Дніпропетровську заборонили автомайдану йти колоною

У Дніпропетровську заборонили автомайдану йти колоною

У Дніпропетровську Окружний адміністративний суд заборонив проведення автопробігу підприємців, який повинен був пройти у вівторок, повідомив один з учасників автопробігу Олександр Захаров.

За його словами, 6 автомобілів, які рухалися колоною із Запоріжжя, були зупинені співробітниками Державтоінспекції біля в'їзду до Дніпропетровська. Співробітники ДАІ зачитали учасникам автопробігу рішення суду і попросили їх не в'їжджати в місто єдиною колоною.

Учасники пробігу добиралися до площі Леніна поодинці, не дивлячись на те, що біля меж міста їх чекало близько 60 машин-учасників - мешканців Дніпропетровська.

За словами Захарова, вони взяли участь у мітингу, який у вівторок пройшов на центральній площі Дніпропетровська проти дій уряду, підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Після мітингу учасники автопробігу вирушать до Кривого Рогу, до них приєднається одна машина з Дніпропетровська. За словами Захарова, вони вперше зустрічають на своєму шляху заборону суду на проходження міста єдиною колоною. Він зазначив, що в Запоріжжі з учасниками маршу протесту зустрівся заступник голови Запорізької облдержадміністрації.

"Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!" - під таким гаслом у понеділок вирушив на Київ зі Львова та Луганська "автомайдан".

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську заборонили автомайдану йти колоною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути