вівторок, 01 червня 2010 13:06

У Чорне море потрапили десятки тонн фекалій (ФОТО)

У результаті сильної зливи, яка накрила Одесу 29 травня, на станціях біологічного очищення сталися аварії, які призвели до того, що десятки тонн фекальних мас з каналізації потрапили в море.

Наприклад, була повністю виведена з ладу каналізаційно-насосна станція 6-Б, розташована в районі 16 станції Великого Фонтану, — через натиск води тонни каналізаційних мас потрапили в зливовий колектор, який виходить в море.

За повідомленням джерел, те ж саме відбувалося і в селищі Котовського. Особливо наголошується той факт, що за їхніми словами, начальство пригрозило їм крайніми заходами, якщо інформація про це надійде в пресу.

Тільки у понеділок, 31 травня, очисні споруди почали працювати, але й то не в повному обсязі. Тому фахівці настійно радять одеситам не купатися в море найближчі два тижні — особливо на Фонтані і на пляжах селища Котовського.

Крім того були затоплені вулиці цілого мікрорайону. Постраждали власники авто, адже рівень води, за словами очевидців, піднявся практично до лобових стекол. Не врятували від потопу і гаражі. Вода проникала крізь щілини дверей. Великих збитків зазнали власники автосалонів. Десятки авто зараз стоять "на провітрюванні".

Репортер Запоріжжя, Думская.net

Зараз ви читаєте новину «У Чорне море потрапили десятки тонн фекалій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути