понеділок, 11 лютого 2008 11:15

У центрі столиці киянин зчинив стрілянину

У ніч з 7 на 8 лютого в чергову частину Святошинського відділу Держслужби охорони надыйшов сигнал тривоги. У одному з кафе-барів, що знаходиться на Соломенській площі, спрацювала кнопка тривожної сигналізації. Дівчина-бармен, яка викликала міліцію, повідомила, що чула постріли.

Стрільця знайшли швидко. Їм виявився 25-річний киянин. Завваживши наряд міліції, хлопець забіг у кіоск із квітами й спробував утекти через чорний хід. Там його й затримали. Документів на пневматичний пістолет у нього не було. Пояснити до ладу, кому належить зброя, хлопець не зміг, як і причину, з якої влаштував серед ночі стрілянину. За його словами, він примчав на допомогу до друга, який, нібито, потрапив через дівчину в неприємну історію.

Але куди подівся цей друг, і чи був він взагалі, з"ясувати не вдалося. Потерпілих у цій історії немає. В подробицях події в даний час розбираються співробітники Солом"янського районного управління міліції, повідомляє прес-служба УДСО при ГУМВС у м. Києві, повідомляє Главред.
Зараз ви читаєте новину «У центрі столиці киянин зчинив стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути